kindercoach

Kinderen hebben af en toe een zetje en aandacht nodig om verder te kunnen stappen. Soms is er een klein probleem en af en toe is er meer tijd nodig om bij te sturen.

Ik kan wat betekenen:
* in de werkhouding en het verstevigen van de executieve vaardigheden
* in faalangst reductie en het opbouwen van meer zelfvertrouwen
* als een kind niet in balans is en moeilijk gedrag laat zien

Graag werk ik op een oplossingsgerichte manier en probeer de gesprekken zo te sturen dat een kind zijn eigen kwaliteiten, talenten en mogelijkheden leert ontdekken. Op deze manier kun je het zelfvertrouwen van een kind verstevigen en leren ze dat ze daar zelf invloed op hebben.  Tools waar ze de rest van hun leven wat aan blijven hebben.

kindercoach

Er zijn verschillende materialen waar ik graag mee werk, zoals de visuele techniek van ‘teken je gesprek‘, oefeningen om  de mindset te verstevigen aangevuld met oefeningen uit het systemisch werk. Verder zet ik verschillende materialen in voor een oplossingsgerichte aanpak en het oefenen van vaardigheden.

sessies en tarieven:

* De sessies met de kinderen duren 60 minuten per keer.  Ze bestaan uit ongeveer 45 minuten intensief werken en 15 minuten voorbereiding, administratie, evaluatie etc.
Kosten: 55 euro vrijgesteld van btw

*Bij de start van iedere begeleidingsperiode wordt standaard een begeleidingsplan opgesteld en met de ouders doorgesproken. Dit gesprek duurt ongeveer 20 minuten.
Kosten: 50 euro vrijgesteld van btw

* Aan het einde van de begeleidingsperiode wordt standaard een evaluatieverslag geschreven en wordt met de ouders bespreken. Dit evaluatiegesprek duurt ongeveer 30 minuten.
Kosten: 25 euro vrijgesteld van btw

*Op verzoek van de ouders/verzorgers is het mogelijk om tussentijds te evalueren of aan te sluiten bij een gesprek op school. Dit gesprek duurt ongeveer 30 minuten.
Kosten: 35 euro vrijgesteld van btw

Ik werk thuis en woon in de omgeving van Leerdam, Culemborg, Gorinchem. Ik kan ook bij jullie thuis werken, als dit de beste optie is, maar breng dan reiskosten in rekening. Ik heb ook positieve ervaringen met beeldbellen, want ook op deze manier kun je doelgericht werken. Heb je vragen, stuur me een mail om een telefonische afspraak te maken.

Afspraken dienen uiterlijk 24 uur van tevoren worden afgezegd, anders wordt er 50% van de kosten in rekening gebracht.